Şumudică îi ridică: noul antrenor i-a adus Rapidului prima victorie în Superligă şi a urcat-o pe loc de play-off

În dechiderea etapei a 7-a de campionat, Rapid a învins vineri seară la Iaşi, 2-1, cu Poli, şi a urcat pe locul 6, la meciul de debut al antrenorului Marius Ninel Şumudică.

Urmărește
1125 afișări
Imaginea articolului Şumudică îi ridică: noul antrenor i-a adus Rapidului prima victorie în Superligă şi a urcat-o pe loc de play-off

Şumudică i-a adus Rapidului prina victorie în Superligă şi a urcat-o pe loc de play-off

Marius Şumudică a debutat vineri seară cu un succes pe banca giuleştenilor, 2-1 cu Poli Iaşi.

Au marcat doi nou-veniţi, Paşcanu (44) şi Pop (53). Pentru gazde a punctat Teixeira (78).

Rapid a avut şi un gol anulat pentru ofsaid în minutul 8, marcator Burmaz.

Urmare a victoriei, Rapid a urcat pe locul 6 în Superliga de fotbal a României, cu 8 puncte, bifând prima victorie de la startul sezonului.

În schimb, Poli, care venea după victorie în faa campioanei FCSB, este pe locul 10, cu 7 puncte

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici