„Suntem zeii apelor” - Florin Enache, după ce a devenit campion olimpic alături de Andrei Cornea

  • Andrei Cornea şi Florin Enache au devenit joi campioni olimpici în proba de dublu vâsle masculin la Paris 2024.
  • Campioni europeni în exerciţiu, cei doi au adus prima medalie olimpică de aur a delegaţiei române de canotaj.
  • Florin Enache şi-a făcut cadou de ziua lui o medalie olimpică de aur.
Urmărește
763 afișări
Imaginea articolului „Suntem zeii apelor” - Florin Enache, după ce a devenit campion olimpic alături de Andrei Cornea

Sursa imagine: Mediafax Foto

Enache şi Cornea au obţinut titlul de campioni olimpici după ce s-au calificat în finală de pe ultimul loc.

„Suntem zeii apelor în proba de dublu vâsle masculin. Prima medalie de aur în această probă, dacă nu mă înşel. Sunt foarte bucuros că am reuşit să scriem din nou istorie eu cu Andrei. Ştiam că putem să reuşim, dar nu am vrut să mă afirm înainte. În patru zile este ziua mea de naştere şi este cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam face vreodată”, a declarat Florin Enache.

„Nu, nu am cuvinte, am scris istorie alături de Florin. Am plecat cu ideea că poziţionaţi pe culoarul unu, dacă nu mă înşel, am câştigat şi la europene. Ieri, când am văzut că ne-au pus pe unu şi avem culoarul unu, am zis că na, nu se poate altfel în afară de culoarul unu, să-mi dea locul unu. N-am cuvinte”, a completat Andrei Cornea.

Tot joi, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au câştigat medaliile de argint în proba similară feminină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici