Superliga de fotbal. CFR Cluj învinge pe Poli Iaşi şi urcă pe podium

  • CFR Cluj a învins pe Poli Iaşi şi a urcat pe podiumul Superligii de fotbal.
  • A fost al doilea meci de sâmbătă din etapa a 12-a a campionatului naţional.
  • Tot sâmbătă se mai joacă partida de la Galaţi dintre Oţelul şi Universitatea Craiova.
Urmărește
120 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal. CFR Cluj învinge pe Poli Iaşi şi urcă pe podium

Sursa foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Partida CFR Cluj-Poli Iaşi s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1. Liberianul Mohammed Kamara a deschis scorul pentru gazde în minutul 10, iar colegul său din atac, Louis Munteanu, a marcat şi el în minutul 16. Autorul primului gol a fost eliminat în minutul 76 din cauza unui fault violent, dar moldovenii nu au putut beneficia de avantajul numeric. Asta deşi au înscris în minutul 88 prin Mihai Bordeianu dintr-un penalti acordat pentru henţ în careu.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 18 puncte şi a urcat pe locul 3. Poli Iaşi se află pe locul 8 având 14 puncte.

Cel de al treilea meci al zilei se va juca la Galaţi. De la ora 21.30 se vor întâlni Oţelul Galaţi şi Univ.Craiova. Oţelul are 18 puncte şi se află pe locul 5, fiind singura echipă neînvinsă din actuala ediţie de campionat. Gălăţenii au şi o restanţă, cu CFR pe teren propriu. Oltenii au 19 puncte şi ocupă locul 2.

Tot sâmbătă, Unirea Slobozia şi U Cluj au încheiat la egalitate, scor 2-2. Gazdele au condus cu 2-0 la pauză, dar clujenii au revenit în partea a doua a meciului şi au reuşit să egaleze.

Vineri s-au jucat partidele UTA Arad-Petrolul Ploieşti 3-1 şi Farul Constanţa-Dinamo Bucureşti 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici