Superliga de fotbal. Duminică se joacă derbiul Rapid-Dinamo

  • Derbiul Rapid-Dinamo se va juca duminică seara.
  • Partida face parte din etapa a VI-a a Superligii de fotbal.
Urmărește
196 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal. Duminică se joacă derbiul Rapid-Dinamo

Sursa foto: Facebook, FC Rapid 1923

Partida Rapid-Dinamo va începe la ora 21:30. Rapidiştii vor încerca să obţină prima victorie din acest campionat. În prezent ei au doar patru puncte şi se află pe locul 15, penultimul din clasamentul Superligii. Dinamoviştii, în schimb, au avut un început de campionat mai bun. Ei au adunat 8 puncte în primele cinci etape şi sunt pe locul 5.

Alte meciuri din etapa a VI-a s-au desfăşurat vineri şi sâmbătă. Astfel, sâmbătă, FC Botoşani a trecut de UTA Arad. Partida care s-a jucat în Moldova a fost câştigată de gazde, scor 1-0. Tot sâmbătă s-a juca partida FCSB-Poli Iaşi. Meciul a fost câştigat de oaspeţi cu 1 la 0.

Vineri, în primele meciuri din etapa a VI-a a Superligii Universitatea Craiova s-a impus categoric, scor 5-1, în partida cu Gloria Buzău, iar Petrolul Ploieşti a câştigat în deplasare, scor 2-1, meciul cu Unirea Slobozia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici