Superliga de fotbal. Meci dramatic la Botoşani cu şase goluri şi răsturnări de situaţie

  • FC Botoşani şi Gloria Buzău au făcut un meci spectaculos în prima întâlnire din etapa a X-a a Superligii de fotbal.
  • Partida care a avut şase goluri şi răsturnări de situaţie s-a disputat vineri, la Botoşani.
Urmărește
148 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal. Meci dramatic la Botoşani cu şase goluri şi răsturnări de situaţie

Sursă foto: Facebook/FC Buzău

FC Botoşani-Gloria Buzău s-a încheiat la egalitate, scor 3-3. Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Constantin Budescu în minutul 40. Gazdele au egalat prin francezul Jaly Mouaddib în minutul 69 şi au marcat din nou în minutul 74 prin Aldair. Portughezul a tras de la mijlocul terenului şi l-a învins pe portarul advers.

Oaspeţii nu au cedat şi au egalat în minutul 80 prin autogolul fundaşului Patricio Matricardi. Apoi, FC Botoşani a marcat din nou prin golul lui Hervin Ongenda din minutul 89, dar buzoienii au revenit şi au egalat două minute mai târziu cu reuşita lui Alexandru Isfan.

Rezultatul de egalitate nu ajută prea mult nicio echipă. În urma acestui rezultat, FC Botoşani şi Gloria Buzău rămân pe ultimele două locuri în clasament, ambele având 7 puncte.

Partida a făcut parte din etapa a X-a a Superligii de fotbal. Tot vineri se va desfăşura partida Oţelul Galaţi-Dinamo Bucureşti. Cele două echipe se află pe podium, gălăţenii pe locul 2 şi bucureştenii pe 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici