Superliga de fotbal. Nu vă fie frică, FCSB se ridică!

Duminică s-au jucat meciurile Gloria Buzău - Farul 1-0 şi Sepsi - FCSB 0-1, iar luni seara se va juca ultima partidă a etapei a 11-a din Superliga de fotbal. Univ.Craiova va întâlni pe teren propriu formaţia Unirea Slobozia.

Urmărește
556 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal. Nu vă fie frică, FCSB se ridică!

FOTO: Facebook FCSB

Campioana FCSB s-a impus în deplasare, scor 1-0, cu Sepsi, golul victoriei purtând semnătura lui Florin Tănase, în minutul 15. Gruparea bucureşteană a urcat pe locul 10, cu 13 puncte.

O fostă campioană, Farul Constanţa, s-a împiedicat în Crângul buzoian, 0-1 cu Gloria lui Eugen Neagoe. A înscris croatul Dario Canadjija (77).

Runda se va încheia astăzi, în Bănie. Partida Univ.Craiova-Unirea Slobozia va începe la ora 21.00 pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii ar putea urca pe poziţia secundă a clasamentului dacă obţin trei puncte. În prezent, ei au 16 puncte şi se află pe locul 5. Unirea Slobozia are 11 puncte şi ocupă poziţia a 14-a.

Celelalte partide ale etapei a 11-a s-au desfăşurat în weekend. Vineri, în primele meciuri ale etapei Petrolul Ploieşti a învins la scor pe Hermannstadt, 4-1, iar Dinamo Bucureşti nu a reuşit decât un rezultat de egalitate 2-2, pe teren propriu cu FC Botoşani.

Sâmbătă, Poli Iaşi a trecut de U Cluj, scor 1-0, iar ardelenii au suferit prima înfrângere din acest campionat. CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de UTA Arad, 1-3, iar Rapid Bucureşti şi Oţelul Galaţi au terminat la egalitate, 0-0.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici