Superliga de fotbal. U Cluj revine spectaculos, dar nu trece de Unirea Slobozia

  • Unirea Slobozia a reuşit să termine la egalitate cu formaţia de pe primul loc, U Cluj.
  • A fost primul meci de sâmbătă din etapa a 12-a a campionatului naţional.
  • Tot sâmbătă se mai joacă partide la Cluj-Napoca şi Galaţi.
Urmărește
104 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal. U Cluj revine spectaculos, dar nu trece de Unirea Slobozia

Sursa foto: Facebook/AFC Unirea 04 Slobozia

Partida Unirea Slobozia-U Cluj s-a desfăşurat sâmbătă la Clinceni. Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2 după ce echipa considerată gazdă a condus cu 2-0 la pauză. Atacantul francez Jordan Gele a deschis scorul în minutul 17, iar mijlocaşul Constantin Toma a dublat avantajul cinci minute mai târziu. Oaspeţii au revenit în partea a doua a meciului. Ei au punctat prin armeanul Artur Miranyan în minutul 52 şi prin Radu Boboc în minutul 64.

În urma acestui rezultat, Unirea urcă în clasament până pe locul 13. Echipa are 12 puncte. Oaspeţii rămân pe primul loc. Ei au 23 de puncte şi nu mai pot fi ajunşi în această etapă deoarece echipa de pe locul 2, Univ. Craiova, are 19 puncte.

Univ. Craiova va juca tot sâmbătă, de la ora 21.30, în deplasare cu Oţelul Galaţi. Gălăţenii au 18 puncte şi se situează pe locul 4. Oţelul are un meci mai puţin şi este singura echipă neînvinsă din actuala ediţie de campionat.

Cel de al treilea meci al zilei se va juca la Cluj-Napoca. De la ora 19.00 se vor întâlni CFR Cluj şi Poli Iaşi. CFR are 15 puncte şi se află pe locul 6, în timp ce moldovenii au 14 puncte şi ocupă locul 8. Clujenii au şi o restanţă, cu Oţelul în deplasare.

Vineri s-au jucat partidele UTA Arad-Petrolul Ploieşti 3-1 şi Farul Constanţa-Dinamo Bucureşti 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici