Superliga de fotbal: Unirea Slobozia a învins Gloria Buzău cu un gol înscris în prelungiri

  • Unirea Slobozia a învins Gloria Buzău cu un gol înscris în prelungiri.
  • Partida care s-a desfăşurat luni a făcut parte din etapa a VIII-a a Superligii de fotbal.
Urmărește
115 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal: Unirea Slobozia a învins Gloria Buzău cu un gol înscris în prelungiri

Sursa foto: Facebook/AFC Unirea 04 Slobozia

Partida Unirea Slobozia-Gloria Buzău s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1.

Ucraineanul Dmytro Pospelov a deschis scorul în prelungirile primei reprize din penalti. Oaspeţii au egalat în minutul 65 prin atacantul Alexandru Stan. Gazdele au înscris golul victoriei în minutul 93 prin acealaşi ucrainean. Unirea a avut şi un gol anulat pentru ofsaid în minutul 74.

În urma acestui rezultat, Unirea a adunat 11 puncte şi a urcat până pe locul 8 în clasament. Gloria Buzău rămâne pe ultimul loc având doar cinci puncte.

Tot luni seara se va mai desfăşura partida U Cluj-Dinamo Bucureşti, ultima din cadrul etapei a VIII-a. Partida de la Cluj-Napoca va începe la ora 21.30.

Celelalte partide din etapa a VIII-a a Superligii de fotbal s-au desfăşurat în weekend. Vineri, în prima partidă a rundei, Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu formaţia Sepsi Sf.Gheorghe. Scorul partidei a fost 2-0. Sâmbătă s-au disputat meciurile Hermannstadt-Poli Iaşi 6-2 şi Univ.Craiova-Rapid Bucureşti 1-1.

Duminică, FC Botoşani a luat bătaie pe teren propriu de la Petrolul Ploieşti, 0-2, CFR Cluj s-a impus în deplasare în partida cu Farul Constanţa, 3-0, iar FCSB a învins UTA Arad, scor 2-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
unirea,
gloria,
superliga

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici