Superliga nu ia pauză: Rapid şi Universitatea Craiova au făcut achiziţii

Perioada de respiro datorată meciurilor naţionalei a permis echipelor din campionatul intern de fotbal să umble după întăriri.

Urmărește
2287 afișări
Imaginea articolului Superliga nu ia pauză: Rapid şi Universitatea Craiova au făcut achiziţii

Jovo Lukic

Universitatea Craiova şi Rapid au anunţat astăzi două achiziţii importante.

Jovo Lukic (25 de ani) este noul atacant al Universităţii Craiova. Oltenii l-au prezentat pe vârful bosniac prin intermediul unui comunicat publicat pe reţelele de socializare. 

Fereastra de transferuri din România se încheie astăzi, înainte de miezul nopţii. Deşi l-a prezentat pe Lukic, Universitatea Craiova a lăsat de înţeles faptul că vor mai urma şi alte mutări astăzi.

Trupa lui Costel Gâlcă (52 de ani) l-ar putea înregimentat pe Alexandru Cicâldău, care nu-şi găseşte locul la Galatasaray Istanbul.

„OFICIAL | Bine ai venit la Ştiinţa, Jovo Lukic! Prima veste bună a zilei. Jovo Lukic este noul atacant al Universităţii Craiova.

El a efectuat deja vizita medicală şi va intra în scurt timp sub comanda lui Constantin Gâlcă.

Lukic a jucat 136 de meciuri pentru Borac Banja Luka, perioadă în care a înscris 38 de goluri şi a oferit 12 pase decisive. Bosniacul a evoluat deja în 9 partide din acest sezon şi a înscris 3 goluri. El a marcat şi în preliminariile Ligii Campionilor.

Mult succes la Ştiinţa, Jovo!”, au comunicat oltenii.

Lukic a evoluat ultima oară pentru Borac Banja Luka, locul 6 din campionatul Bosniei în acest moment. Rotaru a plătit 900.000 de euro în schimbul atacantului. Este cel mai scump transfer al verii pe care l-a făcut formaţia din Bănie.

Contractul atacantului ar fi expirat la finalul acestui sezon, iar Borac Banja Luka a fost nevoită să-l cedeze la Craiova, altfel l-ar fi pierdut liber de contract.

Grameni a făcut pasul spre Rapid

Rapid l-a adus astăzi în Giuleşti pe mijlocaşul Constantin Grameni (21 de ani) de la Farul Constanţa. În plus, dobrogenii au păstrat şi 15% dintr-un potenţial viitor transfer al lui Constantin Grameni de la Rapid.

Jucătorul a semnat pentru o perioadă de 3 ani cu drept de prelungire pe încă unul. El va fi coleg cu un alt fost coleg la Farul, fundaşul stânga Borza.

„Dina” este în acest moment sub comanda lui Daniel Pancu, în cantonamentul naţionalei U21 a României.

„Salut, rapidişti! Sunt Dina Grameni şi sunt extrem de fericit că am semnat cu Rapid Bucureşti. De-abia aştept să încep munca în alb şi vişiniu şi aştept primul meci pe Giuleşti într-o atmosferă superbă. Hai, Rapid”, a fost primul mesaj al lui Constantin Grameni pentru giuleşteni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici