Superliga: Petrolul Ploieşti a învins Poli Iaşi pe teren propriu

Petrolul Ploieşti a obţinut o victorie importantă pe teren propriu împotriva Politehnicii Iaşi, scor 3-1.

Urmărește
73 afișări
Imaginea articolului Superliga: Petrolul Ploieşti a învins Poli Iaşi pe teren propriu

Sursa foto: Facebook/FC Petrolul Ploieşti

Ieşenii au deschis scorul prin Mihai Bordeianu, care a înscris dintr-o lovitură liberă în minutul 20. Gazdele au răspuns rapid, egalând cinci minute mai târziu printr-o lovitură de cap a lui Gheorghe Grozav, în urma unui corner executat de Jyry.

Meciul a luat o întorsătură dificilă pentru echipa din Iaşi în minutul 39, când Florian Kamberi a fost eliminat după un duel cu Huja, lăsându-i pe ieşeni în zece jucători. Profitând de superioritatea numerică, Petrolul a preluat conducerea în minutul 53, când Alexandru Tudorie a marcat după o fază începută de Dumitriu, continuată de Grozav şi finalizată de Rădulescu.

Victoria a fost asigurată în minutul 89, când Mario Bratu a înscris ultimul gol al partidei, stabilind scorul final. Cu această victorie, Petrolul Ploieşti urcă pe locul secund în clasament, cu 22 de puncte, în timp ce Poli Iaşi este pe poziţia a 10-a, cu 17 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici