Suporterii români vor doar 190 de bilete pentru partida cu Franţa

Suporterii echipei naţionale de fotbal a României au solicitat doar 190 de bilete pentru partida cu Franţa, ce se va disputa la data de 5 septembrie, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, deşi FRF avea alocate 7.000 de tichete de acces.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Suporterii români vor doar 190 de bilete pentru partida cu Franţa

Suporterii români vor doar 190 de bilete pentru partida cu Franţa

Conform unui protocol între cele două federaţii, România putea solicita 7.000 de bilete, reprezentând aproximativ 10 la sută din capacitatea arenei Stade de France din Saint Denis, însă FRF se gândeşte să ceară doar 400 de tichete de acces.

Preţul unui bilet pentru partida cu Franţa este de 44 de euro, vânzarea acestora făcându-se prin intermediul site-ului biletefotbalonline.ro.

Reprezentanţii FRF se gândesc să ceară doar 400 de bilete, deoarece, în cazul în care ar solicita mai multe şi nu s-ar vinde, atunci federaţia ar fi nevoită să le achite din fonduri proprii.

Şi la partida cu Ungaria disputată, miercuri, la Budapesta, FRF avea posibilitatea să ceară 4.000 de bilete, însă la meci au asistat doar aproximativ 200 de suporteri români.

Partida Franţa-România, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale, se va disputa la data de 5 septembrie, pe arena "Stade de France", din Saint-Denis, cu începere de la ora 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici