Swiatek o învinge pe Irina Begu şi începe cu o victorie cursa olimpică de la Paris

Irina Begu nu a reuşit să furnizeze surpriza pe arenele de la Roland Garros fiind eliminată din primul tur al probei olimpice de simplu de lidera mondială, poloneza Iga Swiatek.

Urmărește
134 afișări
Imaginea articolului Swiatek o învinge pe Irina Begu şi începe cu o victorie cursa olimpică de la Paris

Swiatek o învinge pe Irina Begu şi începe cu o victorie cursa olimpică de la Paris

Nu contează dacă este vorba de Roland Garros sau de Jocurile Olimpice, poloneza ştie cum să joace pe zgura din Paris. Are un bilanţ al carierei de 35-2 în acest complex de tenis, iar la Jocurile Olimpice de la Paris ea a mai adăugat încă o victorie.

Nu a fost o tragere la sorţi uşoară pentru Irina Begu, dealtfel o jucătoare solidă, dar care nu a jucat multe meciuri în acest an.

Begu a avut mai multe mingi de break în acest meci, iar numărul 1 mondial a dat dovadă de puţină nervozitate. Niciuna dintre cele două nu a lovit prea bine la început, aşa că prima favorită a obţinut un break timpuriu. Begu a reuşit să recupereze break-ul în mare parte datorită faptului că Swiatek a ratat destul de mult, având opt erori neforţate în primele trei game-uri.

Swiatek a revenit şi a reuşit să facă din nou break, preluând un avans de 4-2 în setul inaugural. Ea a confirmat break-ul, având un avans de 5-2, câştigând apoi setul cu 6-2.

Ambele au jucat mult mai bine în setul al doilea, în special Begu, care a preluat conducerea cu 4-3 şi un break avans, după trei erori neforţate ale lui Swiatek.

Poloneza şi-a ridicat nivelul de joc şi a egalat de la 5-3, continuându-şi seria de game-uri câştigate, cu un şir de 4 consecutive, care i-au adus victoria şi calificarea cu scorul general de 6-2, 7-5, după o oră şi 46 de minute de joc.

În turul secund, Swiatek va juca cu învingătoarea meciului dintre argentiniana Podoroska şi franceza Parry.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
swiatek,
begu,
paris 2024

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici