Szczesny devine înlocuitorul lui Marc-André ter Stegen la Barcelona

  • Portarul polonez Wojciech Szczesny este pe cale să devină înlocuitorul lui Marc-André ter Stegen la Barcelona.
  • Szczesny este pregătit să revină în activitate pentru a ajuta echipa catalană, având în vedere că titularul său, Ter Stegen, este probabil să fie accidentat pentru restul sezonului.
Urmărește
101 afișări
Imaginea articolului Szczesny devine înlocuitorul lui Marc-André ter Stegen la Barcelona

Szczesny devine înlocuitorul lui Marc-André ter Stegen la Barcelona

Internaţionalul german a fost supus unei intervenţii chirurgicale după ce şi-a rupt tendonul patelar de la genunchiul drept în timpul victoriei cu 5-1 asupra Villarrealului din weekend. Conform presei spaniole, citată de Reuters, Szczesny este aşteptat să ajungă în curând la Barcelona pentru a efectua vizita medicală înainte de a semna un contract pe termen scurt.

„Am mult respect pentru istoria Barcelonei; este unul dintre cele mai bune cluburi din lume”, a declarat Szczesny joi pentru publicaţia spaniolă Sport. „Înţeleg situaţia dificilă care a apărut pentru ei după accidentarea lui Marc-André ter Stegen şi cred că ar fi lipsă de respect din partea mea să nu iau în considerare această opţiune”.

Managerul Barcelonei, Hansi Flick, a afirmat miercuri că portarul de rezervă Iñaki Peña, în vârstă de 25 de ani, este un potenţial înlocuitor pentru Ter Stegen, dar că echipa are nevoie şi de mai multă experienţă. „Iñaki are 25 de ani, dar ceilalţi portari sunt foarte tineri. Avem nevoie de mai multă experienţă şi de aceea discutăm despre asta. Am vorbit şi vom decide în curând”, a declarat Flick reporterilor după victoria cu 1-0 asupra lui Getafe.

Szczesny, care a ajuns la Juventus în 2017, şi-a anunţat retragerea în august, după ce şi-a reziliat angajamentul cu clubul din Serie A, unde mai avea un an de contract. El s-a retras având peste 250 de selecţii pentru Polonia şi după ce a contribuit la câştigarea a trei titluri de campion şi trei cupe ale Italiei cu Juventus.

Barcelona se află pe primul loc în LaLiga, având un avans de patru puncte, cu un bilanţ perfect de 21 de puncte din şapte meciuri. Echipa va juca sâmbătă împotriva celor de la Osasuna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici