Tadici: Oltchim poate ajunge în finala Ligii Campionilor

Antrenorul formaţiei HC Zalău, Gheorghe Tadici, a declarat că este suporter al echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea în Liga Campionilor şi crede că fostele sale eleve pot ajunge până în finala competiţiei.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Tadici: Oltchim poate ajunge în finala Ligii Campionilor

Tadici: Oltchim poate ajunge în finala Ligii Campionilor

"Cred că echipa vâlceană poate juca finala acestei competiţii. Ar fi o performanţă pe care o merită fetele şi managerul general al SC Oltchim, Constantin Roibu. Nu se pune problema calificării în grupele principale ale Ligii Campionilor, chiar dacă Oltchim are câteva jucătoare de bază accidentate. Apoi vor reveni şi Lecuşanu, Maier şi Motogna şi forţa echipei va creşte considerabil. Oricum, cred că se pune prea mare preţ pe aceste accidentări. Să nu se uite că în sezonul trecut am luptat cu 14 jucătoare pe trei fronturi, campionat, Liga Campionilor, echipa naţională. Dintre acestea erau trei portari plus o debutantă, Adriana Ţăcălie", a afirmat Tadici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici