Ţălnar spune că va mai promova tineri de la Dinamo II

Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar a declarat în cantonamentul din Antalya că este mulţumit de randamentul atacantului Marius Alexe, chemat de la echipa a II-a a clubului, şi că intenţionează să-i promoveze şi pe Diabate, Păun şi Niţu, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Ţălnar spune că va mai promova tineri de la Dinamo II

Ţălnar spune că va mai promova tineri de la Dinamo II

"E un fotbalist foarte talentat (n.r. - Alexe). Promite foarte mult. Voi mai aduce tineri la echipa şi aici îi am în vedere pe Ze Diabate, Georgian Păun şi Andrei Niţu", a spus Ţălnar.

Georgian Păun este principalul marcator al formaţiei Dinamo II şi speră la o convocare la prima formaţie. "Normal că mă gândesc sa fac parte din lotul primei echipe, însă nu disper. Acest lucru nu îmi afectează randamentul la Dinamo II şi voi încerca să înscriu cât mai multe goluri pentru a realiza ceva în acest sezon. Dacă domnul Ţălnar va considera că are nevoie de mine, voi încerca să nu dezamăgesc", a spus Păun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici