Team România are 105 sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024

Trei jucătoare de tenis vor concura în proba de simplu pentru Team România la Jocurile Olimpice de la Paris, acestea fiind Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu, a anunţat joi Comitetul Olimpic Sportiv Român.

197 afișări
Imaginea articolului Team România are 105 sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024

Team România are 105 sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024

După tragerea liniei în clasamentul mondial, pe 10 iunie, şi, după validarea criteriilor de eligibilitate ale Federaţiei Internaţionale, cele trei jucătoare au fost incluse în Echipa Olimpică şi vor juca pe zgura de la Roland Garros.

În aşteptare, pentru realocare în competiţia de dublu feminin se află şi Monica Niculescu.

Toate cele trei jucătoare au fost eliminate săptămâna aceasta de la Wimbledon, alături de Sorana Cîrstea şi Gabriela Ruse, singura româncă rămasă în cursă fiind Anca Alexia Todoni, care joacă joi, în turul doi, cu Coco Gauff, favorita numărul doi a turneului londonez.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici