Team Romania: Ebru Bolat a terminat pe locul 23 competiţia olimpică de yachting

Reprezentanta României în concursul olimpic de yachting de la Paris, Ebru Bolat, a terminat întrecerea olimpică pe locul 23 din 43 de participante, în proba feminină de dinghy.

Urmărește
220 afișări
Imaginea articolului Team Romania: Ebru Bolat a terminat pe locul 23 competiţia olimpică de yachting

Team Romania: Ebru Bolat a terminat pe locul 23 competiţia olimpică de yachting

Ebru Bolat, prima navigatoare din istoria acestui sport în România care ne-a reprezentat la Jocurile Olimpice, şi-a îndeplinit obiectivul de a populariza yachtingul în rândul tinerilor şi a avut o evoluţie lăudabilă la cea mai importantă competiţie din carieră.

Luni trebuiau să se desfăşoare cursele 9 şi 10, la finalul cărora să fie stabilite primele zece clasate, calificate în cursa pentru medalii de mâine. Lipsa vântului, care a pus probleme în aproape toate cele cinci zile de concurs, a dus la anularea cursei nr. 10.

În cursa nr. 9, Ebru fost pe locul 24, iar numărul net de puncte acumulat până acum - 158 - a clasat-o pe locul 23 la general.

„Merită felicitările noastre pentru evoluţii şi pentru pasiunea şi efortul pe care le investeşte în acest sport”, a scris în mediile de socializare Agenţia Naţională pentru Sport.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici