Team Romania - Echipajul de patru rame feminin s-a calificat direct în finala de la Paris 2024

  • Echipajul de patru rame feminin (W4-), format din Adriana Adam, Maria Lehaci, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş a obţinut duminică o calificare dierectă în finala probei de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • La masculin, echipajul românesc de patru rame va evolua în recalificări.
Urmărește
307 afișări
Imaginea articolului Team Romania - Echipajul de patru rame feminin s-a calificat direct în finala de la Paris 2024

Sursa foto: Facebook

În seriile de calificare, sportivele române au obţinut locul secund, asigurându-şi calificarea directă în Finala A de joi.

Tot duminică, echipajul de patru rame masculin (M4-), format din Ştefan Berariu, Sergiu Bejan, Andrei Mândrilă şi Ciprian Tudosă, a obţinut locul 3 în serii şi va fi nevoit să evolueze în recalificări pentru un loc în finală.

În aceaşi sesiune, Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen au câştigat duminică seria de calificare din proba de dublu vâsle feminin categorie uşoară (LW2x) şi şi-au asigurat astfel calificarea directă în semifinale.

Roxana Anghel şi loana Vrînceanu au terminat tot duminică pe primul loc evoluţia din seria a doua a probei de canotaj de dublu rame feminin şi s-au calificat în semifinala competiţiei.

Florin Lehaci şi Florin Arteni, componenţii echipajului de dublu rame masculin, s-au calificat şi ei, tot duminică în semifinala probei, după ce au trecut pe locul doi în urma evoluţiei din serii, în competiţia disputată la baza nautică Vaires sur Marne.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici