Team România - Primele antrenamente la înot, polo şi gimnastică a sportivilor români la Paris

Înotul, polo-ul şi echipa feminină de gimnastică a României a făcut marţi primele antrenamente în arenele de competiţie sau în sălile de pregătire, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Urmărește
94 afișări
Imaginea articolului Team România - Primele antrenamente la înot, polo şi gimnastică a sportivilor români la Paris

Team România - Primele antrenamente la înot, polo şi gimnastică a sportivilor români la Paris

„Ploaia măruntă de miercuri dimineaţă, de la Paris nu a diminuat entuzismul reprezentanţilor Team România, la prima întâlnire cu arenele de competiţie.”, scrie COSR.

Echipa de polo a făcut cunoştinţă cu Aquatics Centre, lotul de înot cu La Defense Arena, iar echipa feminină de gimnastică artistică, cu Arena Bourget.

Dacă poloiştii şi gimnastele s-au bucurat de oarecare intimitate, înotătorii au împărţit culoarele cu sportivii din alte ţări. Atât David Popovici cât şi Rebecca Diaconescu s-au antrenat lângă înotătorii din Statele Unite ale Americii, iar antrenorul Ron Aitken cu care Rebecca Diaconescu se pregătreşte în SUA, a profitat de ocazie şi i-a dat câteva sfaturi reprezentantei României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici