Tecău: Nu cred că se mai aştepta cineva să învingem

Tenismanul Horia Tecău, care a adus, împreună cu Marius Copil, primul punct al echipei României în meciul de Cupa Davis cu Rusia, după victoria în faţa cuplului Marat Safin/Dmitri Tursunov, a declarat că nimeni nu se mai aştepta la acest rezultat după ce jucătorii ruşi conduceau cu 2-0 la seturi.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Tecău: Nu cred că se mai aştepta cineva să învingem

Tecău: Nu cred că se mai aştepta cineva să învingem (Imagine: Mihai Barbu/MediafaxFoto)

"Nu cred că se aştepta cineva să mai câştigăm, după ce am pierdut primele două set-uri. Noi am crezut în şansa noastră, am avut publicul care a fost incredibil. Ne-a dat energia să luptăm până la ultimul punct. Staff-ul nostru a fost alături de noi, ne-a încurajat şi ne-a ajutat cu un sfat când a fost nevoie", a spus Tecău.

Marius a jucat foarte bine

Referitor la prestaţia jucătorului Marius Copil în meciul de sâmbătă, Tecău a precizat că tânărul tenisman român a reuşit să evolueze excelent mai ales în momentele dificile ale meciului: "Marius a jucat foarte bine, ne-am înţeles foarte bine în teren şi am crezut în victorie încă de la început. Mi-a plăcut de el că a fost foarte curajos şi nu s-a pierdut cu firea nici în momentele grele".

Tecău mai precizat că va încerca în vitor în cariera sa să evolueze mai mult şi la turneele de simplu, nu doar în probele de dublu. "Andrei Pavel mă tot împinge de la spate să joc şi la simplu, rămâne de văzut ce va fi în viitor. Eu voi încerca să joc turneele mari la dublu şi voi intra în calificări şi la turneele de simplu atât cât îmi permite poziţia din clasament", a completat Tecău.

Citeşte şi:

România - Rusia, scor 1-2 în primul tur al Cupei Davis

Dragomir: Aceasta va fi o echipă de dublu care ne poate asigura viitorul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici