Tenis de masă: Elizabeta Samara reduce din diferenţă. România-India 1-2, la Jocurile Olimpice

Elizabeta Samara readuce în joc echipa feminină de tenis de masă a României, în confruntarea cu India, în optimile de finală a probei feminine pe echipe, de la Jocurile Olimpice. Samara era obligată să câştige al treilea meci, după ce România pierduse primele două meciuri.

Urmărește
136 afișări
Imaginea articolului Tenis de masă: Elizabeta Samara reduce din diferenţă. România-India 1-2, la Jocurile Olimpice

Tenis de masă: Elizabeta Samara reduce din diferenţă. România-India 1-2, la Jocurile Olimpice

Mai experimentată decât adversara sa, Elizabeta Samara a câştigat al treilea meci al confruntării cu India, învingând cu emoţii, cu 3-2 (8-11, 11-4, 7-11, 11-6) pe Sreeja Akula.

Samara a pierdut primul set cu 8-11, dar a revenit cu un set dominat clar, în care a cedat doar 4 schimburi de mingi, câştigând cu 11-4.

În setul 3, indianca s-a desprins de la 7-7 şi a închis setul cu 7-11, ducând scorul la seturi la 1-2

În setul 4, Samara a avut avantaj perment, dominând şi câştigând cu 11-6, pentru a trimite meciul în set decisiv.

Set decisiv pe care Samara l-a început mai bine forţând un timeout al Indiei, la 4-1. La 6-5, Samara a avut şi ea parte de un timeout, de bun augur, românca izbutind în cele din urmă să câştige cu 11-8, după ce a valorificat a doua minge de meci.

Urmează un nou meci de simplu, între Bernadette Szocs şi Archana Girish Kamath în confruntarea din care se califică în sferturi echipa care câştigă trei meciuri din cinci posibile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici