Ter Stegen, portarul Barcelonei, va suferi o intervenţie chirurgicală şi va lipsi tot sezonul

Portarul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, Marc-André ter Stegen, va suferi o intervenţie chirurgicală luni, după ce a suferit o ruptură completă a tendonului patelar de la genunchiul drept, a anunţat clubul din LaLiga.

Urmărește
38 afișări
Imaginea articolului Ter Stegen, portarul Barcelonei, va suferi o intervenţie chirurgicală şi va lipsi tot sezonul

Ter Stegen, portarul Barcelonei, va suferi o intervenţie chirurgicală şi va lipsi tot sezonul

Internaţionalul german, în vârstă de 32 de ani, s-a accidentat în timpul victoriei cu 5-1 a Barcelonei împotriva Villarreal, duminică. Ter Stegen a căzut rău după ce a sărit după o minge înainte de pauză şi a fost scos de pe teren pe o targă.

Toată greutatea sa a căzut pe piciorul drept, rănindu-se la acelaşi genunchi la care suferise deja două intervenţii chirurgicale în ultimii ani. O nouă operaţie ar putea să-l ţină departe de teren până la finalul sezonului, conform mai multor surse din presa spaniolă, citate de Reuters.

„Testele efectuate asupra jucătorului Marc ter Stegen confirmă că acesta are o ruptură completă a tendonului patelar al genunchiului drept”, a declarat Barcelona într-un comunicat oficial. „Luni după-amiază, el va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi, odată finalizată, va fi publicată o nouă actualizare.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici