Thiago, fiul lui Messi, a marcat un gol de la distanţă în victoria cu 10-1 a echipei Inter Miami U13

  • Thiago, fiul lui Lionel Messi, a marcat un gol de la distanţă pentru Inter Miami, echipa U13 obţinând o victorie zdrobitoare cu 10-1 în deschiderea sezonului.
  • Antonela Roccuzzo a jucat rolul de „mamă de fotbalist” pentru familia Messi la acest meci.
Urmărește
104 afișări
Imaginea articolului Thiago, fiul lui Messi, a marcat un gol de la distanţă în victoria cu 10-1 a echipei Inter Miami U13

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Thiago a purtat acelaşi tricou cu numărul 10 pe care celebrul său tată îl poartă pentru echipa de seniori a lui Inter Miami şi pentru naţionala Argentinei. El a făcut cinste acestui tricou cu un şut din afara careului, perfect executat, pe jos, lângă bară.

Thiago Messi a câştigat deja trofee cu echipa de juniori a lui Inter Miami şi îşi croieşte propriul drum spre statutul de jucător profesionist, deşi mai are mult până să fie considerat pregătit să calce pe cele mai ilustre urme ale tatălui său.

Lionel Messi, de opt ori câştigător al Balonului de Aur, nu a fost prezent, deoarece încă îşi continuă recuperarea după accidentarea la gleznă suferită în finala Copa America 2024. Se aşteaptă ca Messi să îşi facă mult aşteptata revenire în activitate la 14 septembrie, într-o confruntare din MLS cu Philadelphia Union.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici