Top 10 jucători care au marcat 100 de goluri pentru o echipă de club, condus de Haaland şi Ronaldo

Erling Haaland l-a egalat pe Cristiano Ronaldo, aceştia împărţind acum un record impresionant în secolul XXI, fiind cei mai rapizi jucători care au marcat 100 de goluri pentru un club din primele cinci cele mai valoroase ligi europene. Ambii atacanţi au atins această bornă după doar 105 meciuri.

Urmărește
75 afișări
Imaginea articolului Top 10 jucători care au marcat 100 de goluri pentru o echipă de club, condus de Haaland şi Ronaldo

Top 10 jucători care au marcat 100 de goluri pentru o echipă de club, condus de Haaland şi Ronaldo

Erling Haaland a reuşit să ajungă la 100 de goluri în toate competiţiile cu Manchester City, având o medie de goluri pe meci care îl plasează în fruntea celor mai eficienţi marcatori din fotbalul european.

De asemenea, Cristiano Ronaldo a avut un parcurs similar la Real Madrid, unde a marcat 100 de goluri tot în 105 meciuri.

Pe lângă cei doi, alte nume mari din fotbalul european au avut nevoie de mai multe meciuri pentru a atinge aceeaşi bornă. Luis Suárez a marcat 100 de goluri pentru Barcelona după 120 de meciuri, iar Zlatan Ibrahimovic a avut nevoie de 124 de apariţii pentru a ajunge la aceeaşi cifră cu PSG. Cristiano Ronaldo a impresionat şi la Juventus, unde a marcat 100 de goluri în 131 de meciuri.

Lionel Messi, nu se află în Top 10 al acestui clasament exclusivist; el a avut nevoie de 188 de meciuri pentru a marca primele sale 100 de goluri cu Barcelona.

Top 10 jucători care au atins borna de 100 de goluri pentru un club din Europa, conform IFFHS:

1. Cristiano Ronaldo - Real Madrid - 105 - Portugalia
2. Erling Haaland - Manchester City - 105 - Norvegia
3. Luis Suárez - Barcelona - 120 - Uruguay
4. Zlatan Ibrahimovic - PSG - 124 - Suedia
5. Cristiano Ronaldo - Juventus - 131 - Portugalia
6. Ruud van Nistelrooy - Manchester United - 131 - Olanda
7. Edinson Cavani - Napoli - 135 - Uruguay
8. Robert Lewandowski - Bayern - 136 - Polonia
9. Kylian Mbappe - PSG - 137 - Franţa
10. Christian Vieri - Inter - 138 - Italia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici