Trei junioare din lotul naţional participă la concursul organizat de Nadia Comăneci la Oklahoma

Trei junioare din lotul naţional al României participă la sfârşitul acestei săptămâni la "Nadia Comăneci International Invitational", concurs anual organizat de fosta campioană olimpică la "Cox Arena" din Oklahoma.

Urmărește
114 afișări
Imaginea articolului Trei junioare din lotul naţional participă la concursul organizat de Nadia Comăneci la Oklahoma

Trei junioare din lotul naţional participă la concursul organizat de Nadia Comăneci la Oklahoma

Cele trei sportive care vor reprezenta România la competiţia din SUA sunt Olivia Câmpian, Teodora Crişan şi Alexandra Mihai, ele fiind însoţite de antrenorii Liliana Cosma şi Florin Cotuţiu.

La tradiţionalul eveniment organizat de Nadia Comăneci şi Bart Conner la Oklahoma între 17 şi 24 februarie participă peste 1.500 de gimnaste pe diferite categorii de vârstă. Sâmbătă, în competiţia internaţională reprezentantele României vor concura alături de sportive din Statele Unite ale Americii, Australia, Canada şi Venezuela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici