Trei medalii de aur şi una de argint pentru juniorii români la europenele de la Malmo

Trei medalii de aur şi una de argint se adaugă palmaresului juniorilor tricolori la ediţia din acest an a Campionatelor Europene de tenis de masă de la Malmo, informează Agenţia Naţională pentru Sport.

Urmărește
80 afișări
Imaginea articolului Trei medalii de aur şi una de argint pentru juniorii români la europenele de la Malmo

Sursa foto: Facebook / Agenţia Naţională pentru Sport

Andrei Istrate şi Iulian Chiriţa au cucerit trofeul continental la U19, aducând al doilea titlu european tricolor la ediţia din 2024, după cel obţinut de echipa masculină U19, medaliată cu aur în urmă cu câteva zile. Istrate şi Chiriţă şi-au îmbunătăţit performanţa de anul trecut, când au fost vicecampionii probei.

Tot aur a cucerit şi Bianca Mei-Roşu, care s-a impus în finala Campionatului European de Juniori 2024 şi a cucerit aurul probei la U19 simplu feminin, după ce a câştigat argintul cu echipa şi bronzul la dublu feminin.

O a treia medalie de aur a obţinut Darius Movileanu, care a devenit campionul Europei la U19 simplu masculin, după ce a jucat un rol important şi în obţinerea titlului european cu echipa masculină U19, în urmă cu câteva zile.

Robert Istrate a devenit vicecampion continental în proba de simplu şi, totodată, performerul României la U15, în cadrul Campionatului European de Juniori 2024.

El se întoarce din Malmo cu trei medalii: argintul obţinut cu echipa, bronzul de la dublu mixt şi argintul de la simplu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici