Trei medalii pentru România la Campionatul European de înot pentru juniori de la Vilnius

România a câştigat trei medalii în trei culori la Campionatul European de înot pentru juniori de la Vilnius, Lituania, anunţă ANS.

Urmărește
175 afișări
Imaginea articolului Trei medalii pentru România la Campionatul European de înot pentru juniori de la Vilnius

Sursa foto: Facebook

„Trei medalii în trei culori pentru România la Campionatul European de înot pentru juniori de la Vilnius, Lituania. Aur, argint şi bronz pentru sportivii României, la finalul unei seri magice, cu podiumuri şi recorduri”, relatează ANS.

Potrivit sursei citate, Robert Badea a cucerit al doilea său titlu continental la această ediţie, la 400 m mixt, la finalul unei curse fantastice, încheiate cu timpul de 4:14.37 min., nou record al Campionatului European de juniori şi nou record naţional la 17,18 şi 19+ ani.

Aissia Prisecariu a obţinut medalia de argint în proba de 200 m spate, cu timpul de 2:11.14 min.

Alexandru Constantinescu a câştigat medalia de bronz în finala probei de 200 m spate. Timpul său: 1:58.91 min.

„Trebuie menţionat şi locul 4 ocupat de echipa României în proba de 4x100 m mixt mixt: Daria Silişteanu, Darius Coman, Vlad Mihalache şi Rebecca Diaconescu au încheiat finala cu timpul 3:51.09 min. Totodată, Rebecca Diaconescu s-a calificat în finala probei de 100 m liber feminin de mâine seară, de la ora 18:22, cu timpul 55.2 s”, menţionează în final Agenţia Naţională pentru Sport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici