Tricolorii au intrat azi la apă. După victoria cu Cipru, suporterii le-au deranjat somnul

Fotbaliştii naţionalei de fotbal a României s-au refăcut azi cu o baie în Marea Mediterană, după ce aseară au câştigat în Cipru cu scorul de 3-0, în runda cu numărul 3 din Liga Naţiunilor.

Urmărește
448 afișări
Imaginea articolului Tricolorii au intrat azi la apă. După victoria cu Cipru, suporterii le-au deranjat somnul

Sursa foto: Facebook Echipa naţională de fotbal a României

După terminarea partidei de la Larnaca, la hotelul unde a fost cazată delegaţia tricoloră a apărut un incident.

Acolo au apărut mai mulţi suporteri, dornici să ia autografe de la jucători.

Cum fotbaliştii erau la odihnă, unii fani au vociferat şi au scandat, ca să-i scoată afară pe jucători, aflaţi în timpul lor liber.

Ofiţerul de presă al FRF s-a învoit să-l trimită doar pe căpitanul Nicolae Stanciu pentru un selfie cu fanii prezenţi, imagine apărută şi pe contul de Facebook al echipei naţionale a României.

După victoria din Cipru, România se clasează pe primul loc în grupa din Liga Naţiunilor, cu 9 puncte.

„Tricolorii” sunt urmaţi de Kosovo (6 puncte), Cipru (6) şi Lituania (0). Pentru naţională urmează meciul din Lituania, care se va disputa marţi, 15 octombrie, de la 21:45, la Kaunas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici