Triumful lui Sinner la US Open, cel mai vizionat meci de tenis din istoria Italiei

  • Victoria lui Jannik Sinner la US Open a devenit un moment istoric pentru televiziunea italiană.
  • Finala, în care Sinner l-a învins pe Taylor Fritz, a fost urmărit de 1.788.000 de telespectatori în Italia, un nou record pentru cel mai vizionat meci de tenis din istoria ţării.
Urmărește
127 afișări
Imaginea articolului Triumful lui Sinner la US Open, cel mai vizionat meci de tenis din istoria Italiei

Triumful lui Sinner la US Open, cel mai vizionat meci de tenis din istoria Italiei

Performanţa remarcabilă a lui Sinner a captat atenţia unei naţiuni întregi, transformându-l într-o figură inspiraţională. Interviul său de după meci, difuzat de SuperTennis TV, a atras, la rândul său, 622 273 de telespectatori, demonstrând încă o dată popularitatea crescândă a sportivului în Italia.

Deşi unii fani au considerat iniţial că finala dintre Sinner şi Fritz nu va atrage un public numeros, realitatea a fost cu totul alta, în special în Italia, unde Sinner este acum un nume de referinţă. În discursul său de după meci, Sinner le-a mulţumit tuturor celor care l-au susţinut, atât celor prezenţi pe stadionul Arthur Ashe, cât şi celor care l-au urmărit din Italia.

„Ştiu că sunt o mulţime de oameni care se uită de acasă. Dar aş vrea să le mulţumesc tuturor pentru că au fost atât de corecţi în această arenă uimitoare. A fost o plăcere imensă,” a declarat Sinner, citat de site-ul oficial al ATP.

În ciuda presiunii enorme şi a controverselor legate de acuzaţiile de dopaj, din care a fost exonerat, Sinner a reuşit să îşi menţină concentrarea şi să câştige al doilea său titlu de Grand Slam din acest an, după cel de la Australian Open.

După succesul de la New York, Sinner se bucură acum de o binemeritată pauză, urmând să revină pe teren la turneul asiatic de la Beijing, care începe pe 23 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici