Turcu: Unirea Urziceni merită două campionate după cum au jucat anul ăsta

Unul dintre acţionarii clubului Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, luni, că formaţia Unirea Urziceni merită să fie campioana României în sezonul 2008/2009 după modul în care a evoluat şi i-a felicitat pe antrenorul Dan Petrescu şi pe finanţatorul Dumitru Bucşaru.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Turcu: Unirea Urziceni merită două campionate după cum au jucat anul ăsta

Turcu: Unirea Urziceni merită două campionate după cum au jucat anul ăsta (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Cum să nu merite Unirea Urziceni campionatul după cum au jucat în acest an? Două campionate merită. Îl felicit pe Dan Petrescu şi îmi cer scuze dacă l-am jignit, dar cred că este unul dintre cei mai buni antrenori la ora actuală. Îl felicit şi pe domnul Bucşaru, un manager foarte bun", a spus Turcu.

Întrebat dacă a mai discutat cu antrenorul Mircea Rednic după meciul cu Unirea Urziceni, Turcu a răspuns: "Nu are rost să mai vorbim acum, probabil e în vacanţă. Din moment ce nu are rezultate ce să mai zici? Ce, l-a dat cineva afară? Nu l-a dat nimeni".

Turcu a precizat că preşedintele executiv al FC Dinamo se simte rău atât fizic cât şi psihic. "Borcea se simte rău din mai multe puncte de vedere. În primul rând cu piciorul şi apoi e foarte afectat după jocul de aseară", a mai spus Turcu.

Întrebat dacă şi-ar dori vreun jucător de la Unirea, Turcu a răspuns: "Păi ăia joacă în Liga Campionilor, noi în ce jucăm? În «Cupa Dinamovistă», în ce jucăm?".

Dinamo Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia FC Braşov, în etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I, şi a ratat orice şansă de a câştiga titlul de campioană a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici