Turneul de la Wimbledon va începe o săptămână mai târziu din 2015. Care este motivul

Turneul de la Wimbledon va începe o săptămână mai târziu din 2015, pentru ca sportivii să aibă mai mult timp de recuperare şi pregătire după Roland-Garros, au anunţat, joi, organizatorii competiţiei.

Urmărește
1381 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Wimbledon va începe o săptămână mai târziu din 2015. Care este motivul

Turneul de la Wimbledon va începe o săptămână mai târziu, din 2015

Trei săptămâni vor separa astfel cele două turnee majore, între care în prezent este un interval de două săptămâni.

"Toate cercetările noastre arată că această măsură este acceptată de lumea tenisului. Ne gândim mai ales că majoritatea jucătorilor va fi satisfăcută de prelungirea sezonului pe iarbă, care este o suprafaţă moale", a declarat preşedintele All England Club, Philip Brook.

Ediţia 2015 a turneului de la Wimbledon va avea loc în perioada 29 iunie - 12 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici