"Turul Messi", o nouă ofertă turistică în Argentina

O agenţie de turism din Argentina a inclus în propunerile sale "Turul Messi", o ofertă pentru o vacanţă pe urmele fotbalistului de la FC Barcelona Lionel Messi, informează cotidianul Sport.

Urmărește
108 afișări
Imaginea articolului "Turul Messi", o nouă ofertă turistică în Argentina

Lionel Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Turul Messi" coincide cu un meci al selecţionatei Argentinei pe teren propriu. Pentru 185 de euro, turiştii pot asista la un meci al naţionalei Argentinei şi pot vizita locuri importante din viaţa fotbalistului, cum ar fi casa unde s-a născut sau primele terenuri pe care a jucat.

Turiştii beneficiază de un ghid care cunoaşte perfect viaţa jucătorului şi ştie multe întâmplări despre acesta.

Deocamdată, cei mai interesaţi de experienţă sunt fani din Irlanda, Anglia şi SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici