Tuttomercatoweb: Meteoritul Zicu, urmaşul lui Mutu

Site-ul tuttomercatoweb.com a publicat, luni, un amplu material despre mijlocaşul echipei Dinamo Bucureşti, Ianis Zicu, scriind despre acesta că este un "meteorit", dar şi că este urmaşul lui Adrian Mutu, atacantul formaţiei AC Fiorentina.

Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului Tuttomercatoweb: Meteoritul Zicu, urmaşul lui Mutu

Tuttomercatoweb: Meteoritul Zicu, urmaşul lui Mutu (Imagine: Mediafax Foto)

"Zicu a fost comparat cu Hagi, dar cei doi nu au în comun decât locul naşterii, oraşul Constanţa. A urmat comparaţia cu Mutu, dar cei doi au în comun doar naţionalitatea. Ianis Zicu, eterna speranţă a celor de la Internazionale Milano, a jucat puţin şi prost în Italia, dar la el în ţară este unul dintre jucătorii cei mai apreciaţi", a scris sursa citată.

Ianis Zicu a revenit de curând pe teren după o accidentare foarte gravă şi a înscris un gol pentru Dinamo în returul actualei ediţii de campionat.

Zicu, în vârstă de 25 de ani, a jucat la formaţiile Dinamo Bucureşti, Poiana Câmpina, Farul Constanţa, AC Parma, Rapid Bucureşti, iar din sezonul 2007/2008 a revenit la Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici