U-BT Cluj-Napoca a învins CSM Oradea şi a câştigat Memorialul Antonio Alexe

U-BT Cluj-Napoca a învins în finala de sâmbătă seara CSM Oradea şi a câştigat Memorialul Antonio Alexe, desfăşurat la Oradea.

Urmărește
114 afișări
Imaginea articolului U-BT Cluj-Napoca a învins CSM Oradea şi a câştigat Memorialul Antonio Alexe

Sursa foto: Facebook

U-BT Cluj-Napoca s-a impus în finală cu 93-84 (52-38) şi a câştigat Memorialul Antonio Alexe.

Clujenii au jucat fără Karel Guzman şi Adam Mokoka, jucători accidentaţi vineri seara împotriva celor de la Igokea, la fel ca Patrick Richard şi Tudor Şomăcescu.

Cele mai multe puncte pentru clujeni au fost înscrise de Zavier Simpson (25 de puncte), Kevin Hervey (22 de puncte), Sasu Salin (17 puncte), Mareks Mejeris (12 puncte).

Pentru U-BT urmează un turneu de verificare în Bosnia şi Herţegovina, programat în perioada 14-15 septembrie.

„Este o victorie extrem de importantă pentru moralul nostru, am arătat că avem caracter şi că indiferent de probleme, ne vom lupta pentru victorie. Ne-au lipsit patru jucători, dar am reuşit să obţinem această victorie ca o echipă. Mă bucur de evoluţia noastră, însă e doar un meci amical. Trebuie să clădim pe acest lucru şi să mergem mai departe!”, a declarat antrenorul campioanei, Mihai Silvăşan.

De celaltă parte, la CSM Oradea, Kris Richard a totalizat 17 puncte, 4 pase decisive, 3 intercepţii, Sayeed Pridgett a adăugat 14 puncte, iar Donatas Tarolis şi Paulius Petrilevicius au terminat cu câte 13 puncte pentru CSM CSU Oradea.

În finala mică a turneului, Slask Wroclaw a reuşit o revenire târzie pentru a se impune în faţa lui KK Igokea, scor 76-74.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici