Un camion care transporta maşini Porsche a fost furat dintr-o parcare. Valoarea transportului depăşea 1,5 milioane de euro

În Florida, SUA, transportorul auto care conţinea patru maşini de curse, piese de schimb şi diverse echipamente a dispărut.

Urmărește
87247 afișări
Imaginea articolului Un camion care transporta maşini Porsche a fost furat dintr-o parcare. Valoarea transportului depăşea 1,5 milioane de euro

Un camion care transporta maşini Porsche a fost furat dintr-o parcare. Valoarea transportului depăşeşte 1,5 milioane de euro

Parcarea de la sediul echipei Rennsport-one, din Pompano Beach, Florida, a fost scena unui episod uluitor, în care un camion întreg a dispărut cu tot ce era în el.

Este vorba despre un „transportor” folosit pentru căra automobile, în acest caz Porsche de curse, precum şi toate piesele de schimb şi diverse echipamente.

În remorcă se aflau 4 maşini şi, potrivit proprietarului echipei, valoarea totală a ceea ce a fost furat se ridică la aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Furtul a fost surprins de camere, iar patronul echipei, Justin Bellinzoni, a declarat că două persoane au intrat în parcare şi au plecat după aproximativ 20 de minute.

Deşi camionul este echipat cu un tracker GPS la bord, hoţii au ştiut să-l dezactiveze şi nici măcar intervenţia unui detectiv privat nu a ajutat la ceva.

Furtul s-a produs pe 25 august. Printre altele, hoţii au abandonat unitatea de tractare, care a fost găsită de poliţiştii din Miami, păstrând preţioasa remorcă.

Anchetatorii nu au găsit amprente.

„Sunt şocat, asta este tot ce am, muncim din greu, avem nevoie de aceste maşini pentru a concura şi avem angajamente faţă de clienţii noştri şi obligaţii de îndeplinit. Să văd maşinile dispărând a fost sfâşietor” a declarat Bellinzoni.

„Cred în iertare şi că oamenii fac greşeli. Vrem doar să ne recuperăm bunurile, astfel încât să putem îndeplini obligaţiile şi angajamentele pe care le avem faţă de clienţii noştri”.

Apelul său a rămas până acum fără ecou, dar tam-tamul a fost activat pe reţelele de socializare. Întreaga comunitate americană de sporturi cu motor a dat alarma pentru recuperarea bolizilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici