Un campion olimpic, de urgenţă la spital: Am vomat sânge. Soţia i-a publicat fotografia pe reţelele de socializare

Competiţia la săritura în înălţime băieţi, disciplină la care atletul italian Tamberi este campion mondial en-titre, este programată astăzi, de la ora 20.00.

Urmărește
5358 afișări
Imaginea articolului Un campion olimpic, de urgenţă la spital: Am vomat sânge. Soţia i-a publicat fotografia pe reţelele de socializare

Atletul italian Gianmarco Tamberi a ajuns din nou la spital cu probleme medicale grave.

Cu câteva ore înainte de începerea finalei de sărituri în înălţime de la Paris, soţia lui Gimbo, Chiara Bontempi, a oferit detalii despre starea italianului, care a avut în această dimineaţă un nou atac de colică renală.

„Mulţi dintre voi îmi scrieţi, aceasta este situaţia”, scrie ea pe o fotografia în care apare campionul olimpic de la Tokyo cu o perfuzie pe braţ.

La scurt timp, a sosit şi confirmarea sportivului. „Chiar şi ceea ce a fost ultima mea certitudine este pe cale să dispară... Tocmai am fost dus la camera de urgenţă cu ambulanţa, după ce am vărsat sânge de două ori”, scrie el.

„Au trecut 10 ore şi colica renală încă nu a dispărut... Durerea pe care o simt de azi dimineaţă, oricât de puternică, nu este nimic în comparaţie cu ceea ce simt înăuntru”, adaugă italianul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici