Un fost fotbalist din Premier League a murit la 31 de ani

George Baldock, fost jucător la Sheffield United şi Panathinaikos, a fost găsit fără viaţă într-o piscină din sudul Atenei, scrie Sky News.

Urmărește
1881 afișări
Imaginea articolului Un fost fotbalist din Premier League a murit la 31 de ani

Un fost fotbalist din Premier League a murit la 31 de ani

Baldock, care juca pentru echipa greacă Panathinaikos, a fost găsit fără viaţă miercuri într-o piscină din Glyfada, un cartier din sudul Atenei, au declarat surse din cadrul poliţiei pentru Reuters. Cauza decesului rămâne necunoscută.

Baldock şi-a petrecut şapte ani la Sheffield United, unde a evoluat în peste 200 de meciuri, înainte de a se transfera la Panathinaikos la începutul acestui an. Reprezentanţii clubului din Sheffield au declarat că sunt „şocaţi şi extrem de întristţi” de vestea decesului, adăugând că jucătorul a fost „foarte apreciat de suporteri, colegi şi staff”.

Panathinaikos şi echipa naţională a Greciei şi-au schimbat fotografiile de profil în negru pe reţelele de socializare în semn de doliu.

Baldock, care nu a fost convocat pentru meciul Greciei împotriva Angliei de joi, a evoluat duminică într-un meci din campionat împotriva lui Olympiacos.

Federaţia Greacă de Fotbal şi Superliga Greacă şi-au exprimat regretul pentru pierderea fotbalistului, transmiţând condoleanţe familiei şi apropiaţilor săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici