Un fost internaţional turc, împuşcat în picior într-un atac armat

Sehat Akin, fostul atacant al naţionalei Turciei şi al clubului Fenerbahce, devenit expert TV, a fost victima unui atacat armat joi la Istanbul, a anunţat Federaţia Turcă de Fotbal într-un comunicat.

Urmărește
89 afișări
Imaginea articolului Un fost internaţional turc, împuşcat în picior într-un atac armat

Un fost internaţional turc, împuşcat în picior într-un atac armat

Akin a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care spunea că a fost împuşcat în picior după ce a părăsit un studio TV din cartierul Beykoz al oraşului, după victoria cu 2-1 a lui Fenerbahce în faţa lui Union Saint-Gilloise în Europa League.

„Am aflat cu regret că fostul jucător al echipei naţionale Serhat Akin a fost rănit la picior ca urmare a unui atac armat”, a declarat TFF într-un comunicat, citat de Reuters.

„Condamnăm ferm atacul odios şi îi dorim lui Serhat Akin ... o recuperare rapidă”.

Fotbalistul în vârstă de 43 de ani, care a jucat de 16 ori pentru ţara sa între 2002 şi 2006, a fost dus la spital pentru tratament.

Postarea pe social media a lui Akin a inclus o fotografie cu glezna şi piciorul său însângerate, însoţită de mesajul „Mi-au împuşcat picioarele după program, ultimul nostru cuvânt este Fenerbahce”.

Fenerbahce, clubul la care Akin şi-a început cariera şi a petrecut cinci ani înainte de a trece la echipa belgiană Anderlecht, a condamnat, de asemenea, atacul.

„Ne aşteptăm ca autorii să fie aduşi în faţa justiţiei cât mai curând posibil”, a declarat clubul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici