Un fost jucător din Premier League a murit la vârsta de 39 de ani

Fostul fundaş din Premier League, Sol Bamba, a murit la vârsta de 39 de ani. În prezent, el lucra pentru un club de fotbal din Turcia. Zilele trecute, Sol Bamba s-a simţit rău şi a fost dus la un spital, acolo unde a murit.

Urmărește
1304 afișări
Imaginea articolului Un fost jucător din Premier League a murit la vârsta de 39 de ani

Sursa foto: X

Sol Bamba era directorul tehnic al clubului turc Adanaspor, care a anunţat decesul în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit Sky News.

„Directorul nostru tehnic Souleymane Bamba, care s-a îmbolnăvit înainte de meciul cu Manisa Football Club de ieri, a fost dus la Spitalul Universitar Manisa Celal Bayar şi, din păcate, a pierdut lupta pentru viaţă acolo. Condoleanţe familiei sale şi comunităţii noastre”, a transmis clubul prin intermediul unui comunicat.

În 2021, Bamba a fost diagnosticat cu cancer în timp ce se afla la Cardiff. Ulterior, el a făcut chimioterapie şi s-a vindecat. În ultima sa postare pe X, Bamba i-a adus un omagiu lui Sven-Goran Eriksson, pentru care a jucat la Leicester City. Celebrul antrenor a murit din cauza cancerului.

„Nu a fost doar o persoană extraordinară, ci a fost şi cel mai bun antrenor pe care l-am avut vreodată, inspirându-mi călătoria ca jucător, dar şi ca manager”, a scris Bamba, luni, pe reţeaua de socializare.

Bamba a jucat în cariera sa pentru echipe cunoscute precum Leeds United, Cardiff City, Middlesbrough, Leicester, Hibernian şi Dunfermline. De asemenea, a avut 46 de apariţii pentru Coasta de Fildeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici