Un fotbalist de 27 de ani a murit la un spital din Brazilia după ce a căzut pe teren

  • Un fotbalist uruguayan de 27 de ani a murit la un spital din Brazilia.
  • Săptămâna trecută, el a căzut pe teren în timpul unui meci care se disputa la Sao Paulo.
  • Clubul său a anunţat că decesul s-a produs marţi.
Urmărește
434 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist de 27 de ani a murit la un spital din Brazilia după ce a căzut pe teren

Juan Izquierdo

Juan Izquierdo s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului pe care echipa sa, Nacional, o juca Copa Libertadores, la Sao Paulo, în Brazilia. El a fost dus la spital, dar clubul său a anunţat decesul în noaptea de marţi spre miercuri.

„Cu cea mai profundă durere şi şoc în inimile noastre Club Nacional de Football anunţă trecerea în nefiinţă a iubitului nostru jucător Juan Izquierdo”, a postat clubul pe X.

Jucătorul de 27 de ani a făcut stop cardiac, potrivit Sky News. El a murit marţi la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici