Un grup de suporteri ai Universităţii Craiova a protestat la sediul FIFA de la Zurich

Un grup format din 14 suporteri ai echipei Universitatea Craiova a protestat, vineri, în faţa sediului FIFA, de la Zurich, faţă de problemele cu care se confruntă gruparea olteană în obţinerea licenţei pentru sezonul 2009/2010 al Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
6 afișări

Cei 14 suporteri fac parte din Asociaţia Suporterilor Olteni (ASO) şi au afişat mai multe bannere: "Clean Football", "Solomon vinovat", "FRF egal Mafia", "Stop FRF's abuse" şi "Justice for Craiova".

Fanii craioveni au protestat timp de două ore, iar la final au intrat în sediul FIFA, unde le-au oferit celor prezenţi acolo fulare cu însemnele Universităţii Craiova.

"Nu putem sta cu mâinile în sân când echipei noastre i se întâmplă asemenea nedreptăţi. Am vrut să tragem un semnal de alarmă pentru toate neregulile din fotbalul românesc şi implicit pentru ceea ce i se întâmplă Universităţii. Vom merge până la capăt pentru a face dreptate în acest caz, nu ne vom opri aici", se arată într-o declaraţie comună a celor 14 fani din ASO.

Finanţatorul clubului Universitatea, Adrian Mititelu, a declarat, luni, că are informaţii că se încearcă retrogradarea echipei din Craiova, precizând că directorul compartimentului de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, le-a transmis angajaţilor grupării oltene că îi "aşteaptă" Liga a II-a. Mititelu a precizat că problemele de la Universitatea Craiova în privinţa licenţierii sunt cauzate de oameni din Craiova, cu complicitatea preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

În replică, Viorel Duru a declarat că nu doreşte să comenteze zvonurile privind neacordarea licenţei clubului Universitatea Craiova. "Nu pot să comentez zvonul respectiv. Cert e că procesul de licenţiere se află în desfăşurare, se află la comisia de primă instanţă. O decizie a acestei comisii se va lua până la data de 15 mai. Până atunci toate cluburile vor fi audiate şi se va da o hotărâre care poate fi apelată de cluburi în zece zile de la comunicare, adică până pe 25 mai, iar apelul se va judeca în perioada 26-31 mai, iar la 31 mai vom anunţa cluburile dacă au primit sau nu au primit licenţele, precum şi motivele pentru care nu au primit", a precizat Duru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici