Un milion de bilete pentru Jocurile Paralimpice au fost vândute pentru Paris 2024

Comitetul de organizare Paris 2024 a atins pragul simbolic de alocare sau vânzare a unui milion de bilete pentru Jocurile Paralimpice care vor avea loc în capitala Franţei în perioada 28 august - 8 septembrie, informează insidethegames.

37 afișări
Imaginea articolului Un milion de bilete pentru Jocurile Paralimpice au fost vândute pentru Paris 2024

Un milion de bilete pentru Jocurile Paralimpice au fost vândute pentru Paris 2024

Casa de bilete pentru Jocurile Paralimpice a fost deschisă la 9 octombrie pe site-ul "tickets.paris2024.org", cu 2,8 milioane de bilete puse în vânzare, iar miercuri a atins pragul de un milion. Aceasta reprezintă însă doar puţin peste o treime din cele 2,8 milioane de bilete disponibile pentru Jocurile Paralimpice din 28 august - 8 septembrie.

La 100 de zile până la deschiderea Jocurilor Paralimpice, Paris 2024 şi sportivii francezi au lansat un apel social, la 20 mai, pentru a stimula vânzările de bilete în cadrul campaniei „Nu-mi lipseşti decât tu". Aproape 550 000 de bilete, la preţul de 25 de euro sau mai puţin, sunt încă disponibile.

Biletele sunt disponibile pentru toate sporturile începând de la 15 euro, inclusiv atletism la Stade de France, tenis în scaun rulant la Roland Garros, fotbal pentru nevăzători la poalele Turnului Eiffel, înot la La Défense Arena şi ciclism pe pistă la velodromul Saint-Quentin-en-Yvelines.

O serie de evenimente sold-out sunt, de asemenea, din nou în vânzare, inclusiv scrimă în scaun rulant în cadrul magnific al Grand Palais. Ca şi la Jocurile Olimpice, vor fi rezervate locuri speciale pentru persoanele cu nevoi speciale. Triatlonul (Pont Alexandre III), echitaţia (Palais de Versailles) şi tirul (Centrul Naţional de Tir Chateauroux) sunt toate sold out.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici