Unirea Urziceni a remizat cu FC Timişoara

Formaţia Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1) partida susţinută, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei FC Timişoara, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I şi a înregistrat prima remiză din acest sezon.

16 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni a remizat cu FC Timişoara

Unirea Urziceni a remizat cu FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Onofraş '4, pentru Unirea Urziceni, respectiv Gh. Bucur '28, pentru FC Timişoara.

1-0: Mara a pasat în adâncime, Onofraş a trecut elegant de Cisovsky şi, scăpat singur cu portarul, a înscris cu un şut în forţă, pe lângă Pantilimon.

1-1: Borbely a reluat din careul de 6 m, portarului Arlauskis a respins în bară şi balonul a ajuns la Gigel Bucur, care a înscris cu un şut sec, de lângă doi fundaşi ai formaţiei din Urziceni.

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 16. E. Nicu, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu - 3. R. Gomez - 32. I. Apostol (30. S. Frunză '46), 25. Pădureţu, 10. Mara (5. Todoran '77) - 7. Bilaşco (15. Dănălache '85), 11. Onofraş. Antrenor: Dan Petrescu.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 30. Bădoi, 16. Luchin, 28. Cisovsky, 3. Latovlevici - 5. Alexa, 17. Borbely - 17. St.Stancu (28. Magera '88), 10. Art. Karamyan - 21. Goga (19. Rusici '68), 18. Gh. Bucur (11. Arm. Karamyan '90+2). Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Cartonaşe galbene: Borbely '64, Magera '89

Partida a fost condusă la centru de Aurelian Bogaciu, ajutat la cele două linii de Ionel Popa şi Dorin Mudura, iar Victor Berbecaru a fost rezervă.

Observatori au fost delegaţi Sorin Satmari şi Daniel Prodan.

Portarul Marius Popa a fost convocat pentru prima oară în acest sezon de antrenorul Dusan Uhrin jr. Oficialii grupării timişorene l-au trecut pe Marius Popa pe foaia de joc în urma accidentării celui de-al doilea portar, Pedro Taborda. Popa a fost retrogradat la echipa a doua a clubului de patronul Marian Iancu pentru că a refuzat să semneze prelungirea contractului.

La partida de pe stadionul "Tineretului" au asistat aproximativ 4500 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 50 de suporteri ai echipei FC Timişoara.

Jucătorii celor două echipe au ţinut, la începutul meciului, un moment de reculegere pentru victimele exploziilor de la mina Petrila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici