Univ. Craiova a sesizat Comisia de Disciplină pentru declaraţiile lui Sandu despre UEFA şi FIFA

Conducerea clubului Universitatea Craiova a sesizat Comisia de Disciplină a FRF pentru declaraţiile, considerate defăimătoare, pe care preşedintele federaţiei le-a făcut la adresa FIFA şi UEFA, informează prosport.ro.

282 afișări
Imaginea articolului Univ. Craiova a sesizat Comisia de Disciplină pentru declaraţiile lui Sandu despre UEFA şi FIFA

Univ. Craiova a sesizat Comisia de Disciplină pentru declaraţiile lui Sandu despre UEFA şi FIFA (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax foto)

"În temeiul Art 107, punctul 4 din Regulamentul Disciplinar al FRF, vă sesizăm cu privire la declaraţiile făcute de domnul Mircea Sandu, preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal şi presedinte al Comitetului Executiv al FRF, în data de 8 noiembrie 2011, într-o intervenţie telefonică la o emisiune sportivă. Astfel, Mircea Sandu a declarat: <<FIFA şi UEFA nu se implică în problema cu Craiova, pentru că sunt mai căcăcioase acum decât oricine. Au problema cu Sionul! Le e frică să dea şi un cuvânt!>>. Întrucât aceste declaraţii defăimătoare săvârşite de un oficial FRF aduc grave atingeri şi prejudicii imaginii fotbalului, fiind făcute la adresa celor mai importante instituţii fotbalistice europene şi mondiale, vă solicităm, în temeiul Art 52 din Regulamentul Disciplinar al FRF, să-i aplicaţi domnului Mircea Sandu sancţiunea corespunzătoare. Cu totul în subsidiar, în situaţia în care, aşa cum suntem ferm convinşi, aţi fost sesizaţi cu privire la aceste abateri disciplinare şi de către secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, vă solicităm să calificaţi această cerere ca o cerere de intervenţie în interesul FRF", se arată în sesizarea făcută de clubul oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici