UPDATE / Un român ţine steagul sus la US Open. Luca Preda este în „optimi” la juniori

Constănţeanul Luca Preda, locul 1.371 ATP şi favorit 5 la US Open, a jucat astăzi în turul doi în proba de simplu a juniorilor.

Urmărește
2015 afișări
Imaginea articolului UPDATE / Un român ţine steagul sus la US Open. Luca Preda este în „optimi” la juniori

Un român ţine steagul sus la US Open. Cine este Luca Preda

UPDATE Preda s-a impus cu 6-1, 6-3 şi va juca în optimi cu francezul Thomas Faurel (1.505 ATP)

/////////////////////////////////

La US Open, ultimul turneu de tenis de Mare Şlem al anului, jucătorul român Luca Preda are meci astăzi cu americanul Kase Schinnerer.

Aflaţi pe tabloul de simplu al juniorilor, cei doi luptă pentru un loc în optimile de finală.

Sportivul originar din Constanţa a avut un meci dificil în primul tur (32-imile de finală). 

După o oră şi 36 de minute, s-a impus cu scorul 1-6, 6-2, 6-3, în faţa britanicului Oliver Bonding.

În schimb, adversarul din turul secund a beneficiat de abandonul rivalului său, marocanul Reda Bennani (locul 1.095 ATP), la scorul 6-3, 3-0 pentru american.

Schinnerer a primit wild-card pentru a juca la US Open şi, spre deosebire de Preda, nu a acumulat puncte la seniori, aşa că nu apare în clasamentul mondial ATP.

Preda vine după eliminarea prematură de la Wimbledon (în primul tur). De asemenea, la Roland Garros reuşise să treacă un tur. 

Antrenat de Daniel Dragu, Luca Preda, 18 ani, este o mare promisiune a tenisului românesc.

Luca Preda este singurul reprezentant al României rămas la New York, în condiţiile în care ţara noastră n-a avut reprezentare pe tabloul feminin la junioare şi nici pe tabloul masculin al seniorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici