Uruguay învinge Brazilia la penalty-uri şi se califică în semifinalele Copa America

Uruguay a învins Brazilia la penalty-uri (4-2) şi s-a calificat în semifinalele Copa America, după o remiză fără goluri în timpul regulamentar.

Urmărește
509 afișări
Imaginea articolului Uruguay învinge Brazilia la penalty-uri şi se califică în semifinalele Copa America

Uruguay, care a terminat meciul în zece oameni după ce Nahitan Nandez a fost eliminat în minutul 74, va înfrunta miercuri Columbia în semifinalele Copa America. Columbia a învins Panama cu 5-0 în celălalt sfert de finală.

În cealaltă semifinală, care va avea loc marţi, campioana mondială Argentina va înfrunta Canada.

Confruntarea dintre Brazilia şi Uruguay a fost una extrem de dură, cu un joc de slabă calitate şi 41 de faulturi.

Brazilia a recurs de prea multe ori la mingi lungi în faţă, dar, avându-l ca atacant pe Endrick, în vârstă de 17 ani, care l-a înlocuit pe Vinicius Junior, suspendat, nu a avut prezenţa fizică necesară pentru a fi eficient.

La Copa America nu se joacă 30 de minute de prelungiri în caz de egalitate decât în finală şi se trece direct la loviturile de departajare.

Pentru Uruguay au marcat Federico Valverde, Rodrigo Bentancur, Giorgian de Arrascaeta, Manuel Ugarte şi a ratat Jose Maria Gimenez. 

Pentru Seleção au înscris de la punctul cu var Andreas Pereira şi Gabriel Martinelli, însă au ratat Eder Militao şi Luiz Douglas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici