US Open: Luca Preda a ratat la mustaţă calificarea în semifinale la juniori. A dat lovitura la dublu

Jucătorul de tenis constănţean Luca Preda (numărul 1.371 ATP) a pierdut joi seară, la US Open, în faţa norvegianului Nicolai Budkov Kjaer, locul 741 ATP, 1-2 la seturi, ratând şansa de a păşi în semifinale, acolo unde a ajuns însă la dublu.

Urmărește
248 afișări
Imaginea articolului US Open: Luca Preda a ratat la mustaţă calificarea în semifinale la juniori. A dat lovitura la dublu

Rezultat de excepţie pentru tenisul românesc la US Open: Luca Preda s-a calificat în semifinale la juniori

Favorit 5 pe tabloul de simplu al juniorilor, Luca Preda a cedat, scor 3-6, 6-1, 5-7, având dincolo de fileu un adversar clasat cu mai bine de 600 de locuri în topul mondial al seniorilor.

La scorul de 3-3 în setul decisiv, Luca a condus cu 40-0 pe serviciul adversarului, dar nu a putut converti niciuna dintre cele 3 şanse de break. Partida a durat două două ore şi 22 de minute.

Norvegianul Nicolae Budkov Kjaer este favorit 1 la US Open, fiind pe locul 741 ATP la seniori. Preda, 18 ani şi locul 1.371 mondial, este socotit o mare speranţă a tenisului masculin tricolor.

Preda este în semifinale la dublu, unde face pereche cu francezul Thomas Faurel (1.505 ATP la simplu), pe care îl eliminase în „optimi” la simplu.

Cei doi sunt capi de serie numărul 4, iar în „sferturi” au trecut, joi seară, cu 1-6, 7-5, 10-5, de duetul Alexander Razeghi (SUA) / Max Schoenhaus (Germania).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici