Van Nistelrooy: Mutu, cel mai periculos jucător din echipa României

Atacantul echipei Real Madrid, Ruud van Nistelrooy, a declarat că Adrian Mutu este cel mai periculos jucător din echipa naţională a României, care va întâlni Olanda, sâmbătă, în preliminariile Campionatului European din 2008, informează Sport.ro.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Van Nistelrooy: Mutu, cel mai periculos jucător din echipa României

Van Nistelrooy: Mutu, cel mai periculos jucător din echipa României

"România joacă modern, toţi în atac, toţi în apărare. Mutu este cel mai periculos jucător. Chivu e un nume mare, a jucat la Ajax, acum o face bine la Inter. E unul din cei mai buni fundaşi din lume, un jucător de bază pentru România", a spus Van Nistelrooy.

Internaţionalul olandez spune că ar fi bine ca meciul România - Olanda să se încheie cu un rezultat de egalitate. "Ambele echipe vor să termine pe primul loc. România are echipă bună şi este foarte puternică pe teren propriu. Va fi greu pentru noi. Dacă m-aş mulţumi cu un egal? Dacă România joacă bine şi luăm un puncte, e bine. Niciodată n-au fost meciuri uşoare cu România. 0-0 a fost la Rotterdam, poate acum va fi la fel. Cred că România are şanse bune să se califice", a spus Van Nistelrooy, aprobat de coechipierul său de la Real Madrid, Arjen Robben, care crede că un egal ar fi bun pentru ambele echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici