US OPEN  Vicecampionul olimpic Carlos Alcaraz, eliminat de un olandez aflat pe locul 74 mondial

Olandezul Botic Van De Zandschul a oferit surpriza turneului, eliminându-l în turul 2 de la US Open pe campionul din 2022 de la New York, spaniolul Carlos Alcaraz.

Urmărește
958 afișări
Imaginea articolului Vicecampionul olimpic Carlos Alcaraz, eliminat de un olandez aflat pe locul 74 mondial

Cei doi jucători, la fileu

Campion la Roland Garros şi la Wimbledon în 2024, spaniolul Carlos Alcaraz a pierdut neaşteptat, în zorii acestei zile, la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

Se încheie astfel cu o surpriză de proporţii seria de 15 meciuri fără eşec a lui Carlos Alcaraz în turneele de Grand Slam.

Al 3-lea jucător al lumii, vicecampion olimpic la Paris, a cedat uşor în faţa olandezului Botic Van De Zandschulp, care s-a impus în minimum de seturi, 6-1, 7-5, 6-4.

La vârsta de 28 de ani, batavul este pe locul 74 mondial, iar succesul lui a venit după 2 ore şi 21 de minute de joc.

Spaniolul câştigase precedentele două dueluri cu olandezul, în 2021 la Australian Open şi în 2022 la Basel.

La partidă au asistat Billie Jean King şi Garbine Muguruza, jucătoare retrase din tenis, dar şi actorul Ben Stiller, mare iubitor de tenis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici