Victor Cornea i-a învins pe fraţii Tsitsipas la turneul de tenis de la Gstaad

Vlad Victor Cornea şi Andre Begemann s-au calificat joi în semifinalele probei de dublu a turneului de tenis de la Gstaad, Elveţia. Perechea româno-germană a învins în turul secund cuplul alcătuit din fraţii Stefanos şi Petros Tsitsipas.

Urmărește
334 afișări
Imaginea articolului Victor Cornea i-a învins pe fraţii Tsitsipas la turneul de tenis de la Gstaad

Victor Cornea i-a învins pe fraţii Tsitsipas la turneul de tenis de la Gstaad

Cornea (30 ani) şi Begemann (40 ani), favoriţi numărul 8 în turneu, s-au impus în supertibreak, cu 7-6 (3), 3-6, 11-9, într-un meci exrem de disputat, în care grecii au avut două mingi de meci şi care a durat o oră şi 34 de minute.

După ce au câştigat greu, în 45 de minute, primul set, în care niciuna din perechi nu a reuşit break-ul, Cornea şi Begemann au pierdut setul secund şi s-au văzut conduşi cu 7-9 în supertiebreak.

Grecii au avut două şanse de a închide meciul, însă Cornea şi Begemann au reuşit să câştige 4 mingi consecutive şi să îşi asigure un loc în semifinale.

Semifinale în care vor întâlni perechea câştigătoare a meciului dintre favoriţii numărul 1, Jamie Murray şi Adam Pavlasek, contra francezilor Umbert şi Martin.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici